Hair & Beautysalon Silvia
 

 

Lichaamsbehandelingen 


 

Cryolipolyse prijs op aanvraag

figuur corrigerende behandeling door middel van vet bevriezen. deze behandeling is zeer geschikt om moeilijke' pondjes kwijt te raken op bijvoorbeeld: buik, billen, benen, armen voor meer informatie over deze behandeling kunt u kijken onder Cryolipolyse of acties.

 

Algenpakking 50 min € 52,50

Vooraf wordt een inleidende bodyscrub gegeven zodat de werkstoffen van de algenpakking dieper worden opgenomen. Een algenpakking heeft een ontgiftende werking op het lichaam en kan heel goed icm afslanken gedaan worden.

 

Zeemodder pakking 50 min € 52,50

Vooraf wordt er een inleidende bodyscrub gegeven zodat de werkstoffen van de zeemodder pakking dieper worden opgenomen. Deze pakking geeft verlichting bij spier en gewrichts problemen ook heilzaam bij eczeem.

 

Argan & Rhassoul pakking 50 min € 52,50    

Vooraf wordt er een inleidende bodyscrub gegeven zodat de werkstoffen van de pakking dieper worden opgenomen. Deze pakking op basis van Argan olie, Rhassoul klei en Kaolin klei zorgen voor ontspanning en een zijde zachte huid.

 

Ylang Ylang pakking 50 min € 52,50     

Vooraf wordt er een inleidende bodyscrub gegeven zodat de werkstoffen van de Ylang Ylang pakking dieper worden opgenomen. Deze pakking bevat Shea butter voor het voeden van de huid en vitamine E verzacht en verzorgt.


Hammam behandeling 60 min € 62,50

- Voorverwarmen rug

- Ylang Ylang rug scrub

- Massage van rug benen en voeten

- Argan & Rhassoul rug pakking


Annuleringsbeleid van onze behandelingen:

Hair & Beautysalon Silvia behoudt zich het recht voor in geval van:

Annulering na 24 uur voor aanvang van de behandeling, 50% van de gereserveerde 
behandelkosten in rekening te brengen;

Annulering of het niet nakomen van de afspraak op de zelfde dag voor aanvang van de behandeling,100% van de gereserveerde behandelkosten in rekening te brengen.