Lichaamsbehandelingen 

 

 Cryolipolyse per zone vanaf € 275,-

Figuur corrigerende behandeling door middel van vet bevriezen. Deze behandeling is zeer geschikt om moeilijke' pondjes kwijt te raken op bijvoorbeeld: buik, billen, benen en/of armen. Voor meer informatie over deze behandeling kunt u kijken onder Cryolipolyse. Op dit moment niet beschikbaar.


Pressotherapie behandeling vanaf € 35.00

Behandeling gericht op cellulite, plaatselijk vetophopingen, afslanken, contour verbetering, huid verbetering, obesitas, spataderen, vochtophopingen, rusteloze vermoeide gezwollen benen. 

 proefbehandeling € 35.00

 kuur 10 behandelingen € 550.00 + 2 gratis

 Kuur 12 behandelingen € 650.00 + 3 gratis


Algenpakking 50 min € 65.50

Vooraf wordt een inleidende body scrub gegeven zodat de werkstoffen van de algenpakking dieper worden opgenomen. Een algenpakking heeft een ontgiftende werking op het lichaam en kan heel goed i.c.m. afslanken gedaan worden.

 

Zee-modder pakking 50 min € 65.50

Vooraf wordt er een inleidende body scrub gegeven zodat de werkstoffen van de zee-modder pakking dieper worden opgenomen. Deze pakking geeft verlichting bij spier en gewricht problemen, ook heilzaam bij eczeem.


Argan & Rhassoul pakking 50 min € 65.50

Vooraf wordt er een inleidende body scrub gegeven zodat de werkstoffen van de pakking dieper worden opgenomen. Deze pakking op basis van Argan olie, Rhassoul klei en Kaolin klei zorgen voor ontspanning en een zijde zachte huid.


Hammam behandeling 50 min € 65.50

- Voorverwarming rug

- Ylang Ylang rug scrub

- Massage van rug, benen en voeten

- Argan & Rhassoul rug pakking

 

 

Annuleringsbeleid van onze behandelingen:

Hair & Beautysalon Silvia behoudt zich het recht voor in geval van:

Annulering na 24 uur voor aanvang van de behandeling, 50% van de gereserveerde behandelkosten in rekening te brengen.

annulering of niet nakomen van de afspraak op de zelfde dag voor aanvang van de behandeling, 100% van de gereserveerde behandelkosten in rekening te brengen.


E-mailen
Bellen
Map
Info