Acties

 

CRYOLIPOLYSE (ook wel het bevriezen van vetcellen genoemd) is een zeer effectieve, figuurcorrigerende behandeling die zeer geschikt is om de ‘moeilijke’ pondjes en kilo’s kwijt te raken;al na één behandeling kunt u tot 22% reductie in onderhuids vetweefsel bereiken. 

Afvallen met Cryolipolyse kan een oplossing bieden wanneer u af wilt van vet op bijvoorbeeld buik, billen en benen die met sporten of een dieet maar niet willen verdwijnen.

Tijdens de behandeling worden de vetcellen in de bovenste laag van uw lichaamsvet snel afgekoeld tot 4˚C; zo worden selectief de vetcellen aangepakt zonder daarbij omringend weefsel te beschadigen. De afgebroken vetcellen worden op natuurlijke wijze, door en uit het lichaam afgevoerd. Omdat de afgebroken vetcellen langzaam en in kleine hoeveelheden worden afgevoerd, heeft de huid voldoende tijd om zich aan de nieuwe lichaamscontouren aan te passen. Uw huid zal dan ook niet verslappen, maar juist steviger aanvoelen dan voorheen. 

Van 25 juni t/m 14 juli zijn er nog een paar plekjes beschikbaar.
De kosten zijn per behandeling inclusief intakegesprek & meting voor de behandeling. En een resultaat gesprek 10 weken na de behandeling. 

€ 275,-


U kunt vrijblijvend een afspraak maken.


 

 

  

Kaart
Opbellen
E-mail