Pressotherapie


  • Linfopress-Foto-valetudo
  • images (5)
  • linfopressPRO-sesion08


De Pressotherapie  is de ideale aanvulling voor schoonheidsbehandelingen gericht op zeer specifieke problemen zoals cellulite, plaatselijk vetophopingen, obesitas, spataderen, vochtophopingen en oedeem. De behandeling is de nieuwste techniek in zijn soort. Door middel van aangename massagegolven op maat worden drainage, vetverbranding, versteviging, anti-cellulite en ontgifting.. in de hand gewerkt.

  

De Pressotherapie ook wel Linfopress genoemd past alternatieve compressie toe op verschillende punten van het lichaam. Met de nieuwste pre-therapie [het open maken van de lymfeknopen in de liezen] bereiken we nog betere resultaten. De Linfopress is een revolutionair toestel met klinisch en wetenschappelijk bewezen techniek voor het uitvoeren van medische en esthetische behandelingen.Voordelen van de Pressotherapie:

- Snellere afvoer van lichaamsvet

- Vermindering van cellulite 

- vermindering van lokale vetophopingen

- Afvoer van vochtophopingen/oedeem

- Verjonging, Versteviging, verstrakking van de huid

- Omvangvermindering benen en buik bij overgewicht

- Vermindering van zware, rusteloze, gezwollen en/of pijnlijke benen

- vermindering van stress, vermoeidheid, lusteloosheid

Een zeer ontspannen en verwen moment voor jezelf, zowel innerlijk  als uiterlijk.


presso therapie proefbehandeling € 35,00

Presso therapie massage abonnement 3x € 50,00

Presso therapie treatment abonnement 5x € 150,00

Presso therapie intensief kuurverband 10x € 550,00  Dit programma is speciaal  samengesteld op het lichaam. en geschikt voor:  oedeem, cellulite, contourverbetering, versteviging van de huid, vermindering van lokaal vetophopingen, vermindering van rusteloze, zwarte, gezwollen en/of pijnlijke benen. 

Presso therapie intensief ++  €650,00 kuurverband 12x Dit programma is speciaal  samengesteld op het lichaam en geschikt voor: oedeem, cellulite, contourverbetering, versteviging van de huid, vermindering van lokaal vetophopingen, vermindering van rusteloze, zwarte, gezwollen en/of pijnlijke benen.


  • linfopressPRO sesion08
  • linfopressPRO sesion20
  • linfopressPRO sesion01


 Voorwaarden behandeling Pressotherapie:

In een kuur zijn er 2 behandelingen per week nodig gedurende 5 a 6 weken. Daarna wordt gekeken of het resultaat naar tevredenheid is.  Wij advieseren om na deze kuur 1x per maand te komen voor onderhoud van je resultaten. De Kuur behandelingen dienen vooraf te worden betaald.

E-mailen
Bellen
Map
Info