Cryolipolyse  

 

 Cryolipolyse

lukt het je niet om van het overtollig vet af te komen op je onderbuik, bovenarmen, benen of rug? Dan is het bevriezen van vetcellen wellicht de oplossing! Wij noemen dit ook wel Cryolipolyse. Het doel van deze behandeling is het aanpassen van de vorm van je lichaam, zonder dat er een operatie aan te pas komt zoals bij liposuctie. Bij vetcelbevriezing verdwijnt vet op natuurlijke wijze. Deze behandeling is ideaal voor mensen die last hebben van overtollig vet op gebieden zoals onderbuik, dijen, rug of bovenarmen.

Prijzen:
De kosten zijn per behandeling inclusief intakegesprek & meting voor de behandeling. En een resultaat gesprek 10 weken na de behandeling € 275.00 Op dit moment niet beschikbaar.

 

 

Het aanbrengen van de applicator

Het bevriezen van vetcellen gebeurt met een applicator. Hair & Beautysalon Silvia gebruikt hiervoor de Clatuu. Dit is het meest geavanceerde apparaat voor vetcelbevriezing. Voordat de behandeling start wordt op de huid uitgemeten waar de applicator geplaatst gaat worden. Vervolgens plaatsen wij de applicator op de huid. De huid wordt in de applicator gezogen inclusief de onderste vetlaag. Dit gebeurd door sterk vacuüm. Hierna kan het koelen beginnen.

Koelen van de vetcellen:

De applicator koelt je huid tot een tempratuur van -10 graden. De vetcellen bereiken hierdoor een tempratuur van 2 tot 4 graden. Dit is het proces dat we Cryolipolyse noemen. De behandeling duurt ongeveer één uur. In de tussen tijd kun je gerust een tijdschrift lezen, je mail checken of gewoon even relaxen. Na het koelen wordt je behandelde huid nog een aantal minuten intensief gemasseerd om je spieren weer op te warmen. Je huid kan een rode kleur hebben en het behandelend gebied kan beurs aanvoelen. Dit kan geen kwaad en de kleur trekt vaak binnen een half uur weer weg.

 

Cryolipolyse_1
Cryolipolyse_1

Natuurlijke afvoer vetcellen:

Na de Cryolipolyse behandeling gebeurd er iets bijzonders, je lichaam zal je vetcellen zien als afwijkend waardoor ze afsterven. Dit proces heet apoptose. De afgebroken vetcellen worden zo'n 8 tot 12 weken na de behandeling op natuurlijke wijze opgeruimd en afgevoerd. Dit is in tegenstelling tot bij liposuctie behandeling, waarbij de vetcellen op een niet natuurlijke manier worden verwijdert. De eenmaal door Cryolipolyse verwijderde vetcellen komen niet meer terug.

Zichtbaar resultaat:

Minimaal 8 weken na de Cryolipolyse behandeling worden de eerste resultaten van het afslanken zichtbaar.  Het proces van afvoeren gaat door tot 16 weken na de behandeling. Door dat het proces zo geleidelijk heeft de huid ook de mogelijkheid zich aan de nieuwe situatie aan te passen en zal langzaam mee terug bewegen.

Wennen aan je nieuwe look: 

Op de controle afspraak die plaatsvindt op ongeveer 10 weken na de behandeling gaan wij de resultaten bekijken en een meting doen en bespreken we het resultaat.


E-mailen
Bellen
Map
Info