Hair & Beautysalon Silvia
 
  • Cryolipolyse
    Cryolipolyse

 

 

 

Afvallen met Cryolipolyse kan een oplossing bieden wanneer u af wilt van vet op bijvoorbeeld buik, billen en benen die met sporten of een dieet maar niet willen verdwijnen.

Tijdens de behandeling worden de vetcellen in de bovenste laag van uw lichaamsvet snel afgekoeld tot 4˚C; zo worden selectief de vetcellen aangepakt zonder daarbij omringend weefsel te beschadigen. De afgebroken vetcellen worden, op natuurlijke wijze, door en uit het lichaam afgevoerd. Omdat de afgebroken vetcellen langzaam en in kleine hoeveelheden worden afgevoerd heeft de huid voldoende tijd om zich aan de nieuwe lichaamscontouren aan te passen. Uw huid zal dan ook niet verslappen, maar juist steviger aanvoelen dan voorheen.

Prijs op aanvraag.

 

  • cryo 2
    cryo 2

 

Wat doet een Cryolipolyse behandeling in de theorie nou precies? Hierbij een korte en duidelijke uitleg erover:

Er zijn twee soorten vet, die zich in of rondom de maagstreek bevinden. De eerste soort is de vorm die ervoor zorgt dat je buikspieren niet meer zichtbaar worden en noemt men subcutaan vet en bevindt zich direct onder de huid en bovenop je buikspieren.
De tweede soort noemt men visceraal vet en die bevindt zich dieper in de buikspieren en rondom de organen.
Een Cryolipolyse behandeling pakt de (subcutane) plekken aan waardoor je naar 1 behandeling al ongeveer 4cm vet verliest.
Voor meer informatie of een vrijblijvend advies kunt u contact met ons opnemen

  • Cryolipolyse_1
    Cryolipolyse_1