Massage

Pure ontspanning en verwennerij bovendien gezond voor je lichaam en goed voor jouw.

Ervaar de rustgevende ruimte met sterrenhemel de weldadige werking van onze verschillende massages.


 

Klassieke massage 30 min  € 35.50

Bij deze klassieke massage van de rug, nek, benen en voeten worden afvalstoffen afgevoerd, uw spierfunctie en de stofwisseling van uw spieren worden verbeterd. Deze massage kan toegepast worden bij: pijn, stress, te hoge spierspanning en vermoeidheid.

 

Klassieke massage 50 min  € 55.50
Bij deze klassieke massage van het gehele lichaam worden afvalstoffen afgevoerd, uw spierfunctie en de stofwisseling van uw spieren worden verbeterd. Deze massage kan toegepast worden bij: pijn, stress, te hoge spierspanning en vermoeidheid.


Welness massage 60 min  € 65.50
Een volledige uitgebreide lichaamsmassage met etherische oliën. Een heerlijk momentje van ontspanning. 


Voetmassage i.c.m  € 15.50
Voetmassage i.c.m. is een massage om bij te boeken. Deze behandeling is bijzonder ontspannend en brengt u in balans. Het lichaam wordt door deze behandeling gestimuleerd om een eventuele disbalans te herstellen. De bloed en energiedoorstroming worden verbeterd, Waardoor afvalstoffen worden afgevoerd en voedingsstoffen beter worden opgenomen.


handpakking i.c.m  € 10.95
handpakking i.c.m. is een massage om bij te boeken. Deze behandeling werkt erg hydraterend voor de huid en daardoor wordt de huid optimaal verzorgd.

 


Annuleringsbeleid van onze behandelingen:

Hair & Beautysalon Silvia behoudt zich het recht voor in geval

Bij Annulering van een afspraak dient u dat minimaal 24 uur voor aanvang van de behandeling telefonisch door te geven er zullen dan geen kosten in rekening gebracht worden.

Bij niet tijdige annulering van de afspraak zijn de kosten 50% van de gereserveerde

behandelkosten voor u eigen rekening.

Bij geen annulering of het niet nakomen van de afspraak op de zelfde dag voor aanvang van de behandeling brengen wij 100% van de gereserveerde behandelkosten in rekening.

E-mailen
Bellen
Map
Info